2013: Γνωρίζοντας τα Μυστικά του Καφέ Λουμίδη

2013: Γνωρίζοντας τα Μυστικά του Καφέ Λουμίδη

0 2107

Σε ένα υπέροχο event, στο ιστορικό καφενείο ΅ΆΩραία ΕλλάςΆΆ, παρευρεθήκαμε και με τους ειδικούς του καφέ Παπαγάλος Λουμίδη για να μυηθεί στα μυστικά του καλού καφέ και να τα μοιραστούμε με όλους εσάς!

Γεμάτοι από το άρωμα και την γεύση του φρεσκοκομμένου καφέ, απολαύσαμε ένα υπέροχο απόγευμα με τους φιλικότατους ανθρώπους της εταιρείας.

Ο καφές μας ένωσε σε μια μεγάλη παρέα, όπου μοιράστηκε τις γνώσεις και τις αναμνήσεις για τον καφέ, με ένα φλιτζάνι Λουμίδη!

Ο Ελληνικός καφές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνήθειας κάθε Έλληνα, ένα φλιτζάνι καφέ είναι αυτό που θα συνοδεύσει το πρωινό μας, το απογευματινό μας αλλά και αυτό που θα αναζωογονήσει τον οργανισμό κατά την διάρκεια της ημέρας!

Ο ελληνικός καφές είναι τόσο ξεχωριστός που υπάρχουν 46 τρόποι να περιγραφεί  ένα φλιτζάνι καφέ, οι πιο γνωστοί ανάμεσα τους, ο βαρύς γλυκός, γλυκύς βραστός, με ολίγη, σκέτος, μέτριος…


Η επιτυχία του καφέ, όπως μας εξήγησε ο ειδικός  του, Πασχάλης Καστανάς, έγκειται σε 5 σημεία:

Βράσιμο σε χαμηλή φλόγα ή χόβολη
Σε 20 αναδεύσεις προς την ίδια κατεύθυνση
Υπομονή μέχρι να φουσκώσει ο καφές
Στο σερβίρισμα
Στην ποιότητα του καφέ!

 

Ο καφές Παπαγάλος Λουμίδη
Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές μάρκες καφέ, με αυτή του Λουμίδη, να ξεχωρίζει και να κρατάει τα ηνία του ποιοτικού και προσεγμένου καφέ από το 1919 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα έτοιμου καφέ στον Πειραιά!

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Παπαγάλος, σήμα κατατεθέν του καφέ Λουμίδη, έχει καθιερωθεί ως ο πιο αυθεντικός, παραδοσιακός καφές  αλλά και ο πιο αγαπημένος των Ελλήνων καταναλωτών!

Η εμπειρία του Λουμίδη στον καφέ είναι αναμφισβήτητα μοναδική και φροντίζει κάθε στάδιο παραγωγής να διασφαλίζει την εκλεκτή ποιότητα καφέ που θα φτάσει στον καταναλωτή!

 

Η εμπειρία ολοκληρώθηκε προσφέροντας σε 3 τυχερουν αναγνώστες του Funky Cook τον καφέ του μήνα, μια ευγενική χορηγία του Καφέ Παπαγάλος Λουμίδη

Ποικιλές και Πρροιϊόντα Καφέ Παπαγαλος Λουμίδη

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.