2013: Η Συνεργασία του Funky Cook με την Brava

2013: Η Συνεργασία του Funky Cook με την Brava

0 1630

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Funky Cook, με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνουμε το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την εταιρία Mediterranean Foods για την σειρά προϊόντων της ετικέτας Brava!

Προϊόντα BravaΗ αξιόπιστη Ελληνική εταιρεία, από το 1987 παράγει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, τα απολύτως Ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα με την επωνυμία Brava μουστάρδα, ketchup, μαγιονέζα αλλά μια σειρά από εκπληκτικές σάλτσες!

Θα σας προτείνω απολαυστικές, γευστικές, απλές και εύκολες δημιουργίες με τα αγαπημένα αυτά προϊόντα, μια σειρά από βιντεοσυνταγές αλλά και βίντεο express θα πάρετε ιδέες για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της Brava!

Τις συνταγές μου με τα προϊόντα της Brava, θα μπορείτε να τις βρείτε τόσο στο site της Brava και στις σελίδες της στο Facebook!
Συντονιστείτε στο Funky Cook και τις σελίδες της Brava έρχονται διαγωνισμοί, δώρα, εκπλήξεις αλλά και ενημερώσεις για κάθε προϊόν, ώστε να μάθετε τα πάντα για τα πιο αγαπημένα, καθημερινά συνοδευτικά αρτύματα: μουστάρδα, ketchup, μαγιονέζα και όλες τις εκπληκτικές σάλτσες της Brava!

Είμαστε εδώ για να γεμίσουμε ιδέες, έμπνευση και γεύση για το καθημερινό σας τραπέζι αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε Mediterranean Foods τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στο Funky Cook, περισσότερο όλους όμως ευχαριστούμε εσάς που μας δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.