Γαστρονόμος, Βραβεία Ποιότητας 2015

Γαστρονόμος, Βραβεία Ποιότητας 2015

0 2543
Γαστρονόμος Βραβεία Ποιότητας 2015
Εδώ και εννέα χρόνια, από το πρώτο του κιόλας τεύχος, ο Γαστρονόμος αποτελεί, προφανώς, το πιο αγαπημένο περιδικό των Foodie και όχι άδικα!

Στις σελίδες του όλα αυτά τα χρόνια έχει «φιλοξενήσει» συνταγές των πιο καταξιωμένων σεφ, μαγείρων και ζαχαροπλαστών, δημοσιογράφους γεύσης που όλοι έχουμε «ασπαστεί», κριτικές εστιατορίων, αφιερώματα και παρουσιάσεις προϊόντων και δη εκτενέστατα σε τοπικά, ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς αυτών!

Δεν ξέρω ακριβώς τι έφερε αυτή επιτυχία και την «επιβίωση» στους δύσκολους καιρούς αλλά ο Γαστρονόμος σταθερά και με σοβαρότητα αποτελεί το «ευαγγέλιο» και βαρύ πυροβολικό της ελληνικής γαστρονομίας, στον έντυπο και ηλεκτρονικό (πλέον) τύπο.

Η πρώτη επαφή μου με τους συντελεστές του Γαστρονόμου ήρθε μέσα από το κάλεσμα για την παρουσίαση της σειράς βιβλίων «Καθημερινές Γεύσεις».

Και τώρα έρχονται τα βραβεία, όπου ο Γαστρονόμος μοιράστηκε την δημοσιότητά τους για πρώτη φορά και μέσα από τα Food Blogs και αυτό μας κάνει «υπερήφανους»!

Τα Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου είναι γνωστά καθώς εδώ και 8 χρόνια βραβεύουν τις προσπάθεις των ανθρώπων ή των εταιρειών που βρίσκονται πίσω από τα αγαπημένα μας προϊόντα, που μοχθούν για την καλύτερη, ασυναγώνιστη ποιότητα που προέρχεται μέσα από την πρώτη ύλη, που δημιουργούν, που υλοποιούν, που αναδεικνύουν, που ονειρεύονται το προϊόν που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή, όλα ελληνικά, εκλεκτά, συχνά πολυβραβευμένα στο εξωτερικό!

Μικρές προσωπικές επιχειρήσεις (μικροί παραγωγοί)  που αντέχουν στην πίεση της εποχής χάρη στη σκληρή προσωπική εργασία και την υψηλή ποιότητατων παραγόμενων προϊόντων.

Μεσαίες επιχειρήσεις που ανανεώνονται, καινοτομούν, παράγουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξητων επαρχιών.

Μεγάλες επιχειρήσεις με προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς, που με τη δραστηριότητά τους βοηθούν τον τόπο συνολικά.

Συνεταιρισμούς που δίνουν λύσεις στα προβλήματα των παραγωγών και συχνά καινοτομούν.

Πίσω από τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις, βραβεύουμε τελικά τους ανθρώπους που με πίστη και όραμα εργάζονται σκληρά, με σεβασμό στο περιβάλλον και συνείδηση της ευθύνης τους απέναντι στους καταναλωτές.

Οι κατηγορίες των βραβείων «μιλούν» από μόνες τους και την Δευτέρα 08.06 στις 20:00, οι εξαιρετικές προσπάθειες όλων αυτών των ανθρώπων θα τιμηθούν από τα παρακάτω βραβεία και ένα τιμητικό σε 2 γυναίκες που έχουν διαπρέψει στην υπηρεσία του Ελληνικού Ελαιολάδου:

– Βραβείο «Εύη Βουτσινά»
– Βραβείο Καινοτομίας
– Βραβείο Βιοκαλλιέργειας
– Βραβείο προϊόντος ευρείας καταναλώσεως
– Βραβείο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων
– Βραβείο παραγωγής ελαιολάδου
– Βραβείο Ποτού
– Βραβείο παραγωγής ρυζιού και οσπρίων
– Βραβείο παραγωγής κρέατος
– Βραβείο Καταστήματος
– Βραβείο «Αλέξανδρος Γιώτης»

Χαίρομαι πολύ που θα παρευρεθώ σε αυτή την γαστρονομική γιορτή, για μένα αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και σύντομα θα μάθετε νεότερα για τους ανθρώπους και τα προϊόντα που βραβεύτηκαν, θα σας κρατώ κι εσάς ενημερωμένους μέσα από τα social media του Funky Cook για την απονομή!

Γαστρονόμος Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης

 

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.