Οι Γεύσεις του Τόπου μας³ έρχονται στην IKEA Λάρισας

Οι Γεύσεις του Τόπου μας³ έρχονται στην IKEA Λάρισας

0 3481
IKEA Γεύσεις του τόπου μας

Οι «Γεύσεις του Τόπου μας³» Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της  ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά, γεγονός!

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το Σάββατο 17.09 θα παρευρεθώ στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία, στην πόλη της Λάρισας! Εκεί θα μου δοθεί η ευκαιρία να μαγειρέψω με τον αγαπημένο μου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο έχοντας ως πρώτη ύλη τα παραδοσιακά προϊόντα της Θεσσαλίας, αλλά και να γνωρίσω από κοντά πολλούς σπουδαίους παραγωγούς της περιοχής.

Γεύσεις του Τόπου μας IKEA

Για όσους επισκεφθούν τις «Γεύσεις του τόπου μας³» φέτος, η ΙΚΕΑ έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό! Ετοιμαστείτε για την απολαυστική  «Μάχη των Μασάει»  με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον  Λεωνίδα Καλφαγιάννη σε ρόλους αρχηγών διμελών ομάδων (από το κοινό) και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε ρόλο συντονιστή! Όλοι μαζί θα μαγειρέψουν παραδοσιακές συνταγές με τα τοπικά προϊόντα και η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ, ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα μπουν στην κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.

IKEA Λάρισα

Για τη Λάρισα οι τυχεροί, που θα βρίσκονται στις ομάδες του Γιάννη Τσιμιτέλη και του Λεωνίδα Καλφαγιάννη έχουν ήδη επιλεχθεί αλλά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ για τις γαστρονομικές «μάχες» που θα γίνουν στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 24.09 και στη Θεσσαλονίκη την 1η του Οκτώβρη.

Σας περιμένουμε με χαρά να μοιραστούμε πολλά μαγειρικά μυστικά και να μάθουμε άλλα τόσα για παραδοσιακές συνταγές, να απολαύσουμε  ζυμαρικά, γλυκίσματα, αποστάγματα, βότανα, τυριά, πίτες, κρασία και φυσικά να γνωρίσετε τους παραγωγούς  που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS

η ΙΚΕΑ, για ακόμα μια χρονιά, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, για μία ακόμη χρονιά συμβάλλει  ουσιαστικά στην προώθηση της τοπικής παραγωγής.

Ραντεβού αγαπημένοι μου στις 17.09 στις 10:30 το πρωί, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία στο χώρο του πάρκινγκ της ΙΚΕΑ για να αναδείξουμε όλοι μαζί την τοπική παραγωγή του τόπου μας!

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.