Πένες Σπανακόπιτα και η αποκάλυψη του HalfTimeMeals.Gr

Πένες Σπανακόπιτα και η αποκάλυψη του HalfTimeMeals.Gr

0 4227
Πένες Σπανακόπιτα
Αν στην μαγειρική μπορείς να διπλασιασείς την απόλαυση και να μειώσεις τον χρόνο τότε μιλάμε για τα halftime meals!

Αυτή η πρόκληση μας περίμενε ανυποψίαστους εμένα, τον Cool Artisan και κοινό της παράστασης 80’s στο Θέατρο Πειραιώς 131.
Ο αγαπημένος Ανδρέας Λαγός εμπνεύστηκε μια συνταγή όνειρο -φτιάξ” τη θα με θυμηθείς- , πένες σπανακόπιτα με κρέμα γάλακτος και μυρωδικά, η πρόκληση ήταν αν καταφέρναμε να μαγειρέψουμε στον μισό χρόνο με την μισή ποσότητα κρέμας γάλακτος.

Οι πάγκοι στήθηκαν, τα υλικά ήρθαν, το χρονόμετρο μέτρησε αντίστροφα ενώ τα τηγάνια πήραν φωτιά.

Και αφού σχεδόν τελειώναμε την συνταγή λίγο πριν τα 15 λεπτά, ήταν η ώρα της κρέμας.
Ο Ανδρέας μας ζήτησε να προσθέσουμε την μισή ποσότητα κρέμας, η κρέμα ADORO Per Pasta* με 15% λιπαρά ήρθε και έδεσε πριν τελειώσει ο χρόνος ενώ η «άλλη» κρέμα ήθελε ακόμη τουλάχιστον 5 λεπτά βράσιμο μέχρι να δέσει.

Κάπως έτσι το team Funky Cook και Adoro Per Pasta έφτιαξαν μια διαφορεική σπανακόπιτα με ζυμαρικά αναδείχτηκαμε νικητές της βραδιάς στα Halftimemeals και σερβίραμε το υπέροχο φαγητό μας στο κοινό.

Ανδρέας Λαγός Funky Cook

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε φίλους food bloggers και να μην ξεχάσεις να επισκεφθείς την νέα ιστοσελίδα halftimemeals.gr όπου ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει απίθανες συνταγές με ζυμαρικά, κρεατικά, λαχάνικα μέχρι και πίτες διπλής απόλαυση με Adoro Per Pasta στον μισό χρόνο!

Απόλαυσε τις αναμετρήσεις HalfTimeMeals!

 

*(Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος στα πλαίσια συνεργασίας για την Adoro Per Pasta και καταγράφει την προσωπική μου εμπειρία)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.