Στο νέο Αλάτσι με τον Περικλή Κοσκινά

Στο νέο Αλάτσι με τον Περικλή Κοσκινά

0 4438

Το Αλάτσι είναι ένα από τα αγαπημένα Αθηναϊκά εστιατόρια, πριν από λίγο καιρό η κουζίνα «πέρασε» στα  άξια χέρια του ταλαντούχου Περικλή Κοσκινά από τον επίσης αγαπημένο Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Νέος σεφ, νέα φιλοσοφία, οι καλύτερες πρώτες ύλες και αγαπημένα «σπιτικά» πιάτα που έχουν λείψει από το τραπέζι μας!

Εκτός από τα βράδια μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά από τη  13:00′  το μεσημέρι, τόσο το a la carte μενού όσο και την ευκαιρία και αναζητήστε εξαιρετικά πιάτα: «γιακάδες» ροφού στη σχάρα, χοιρινό κότσι από μαύρο χοίρο, στήρα γιουβέτσι, συκώτι μοσχαρίσιο, κεφάλι από ροφό, παϊδάκια, λιγδοπούλες, συκώτι σφυρίδας σασίμι, κεφάλι απο σφυρίδα γιουβέτσι, ροφό πλακί, ρίζες από σπανάκι αχνιστές, γουρουνόπουλο γάλακτος, αγγιναράκια, ασκόλυμπρους, λιανολιές.

Οι τιμές είναι λογικότατες σε σχέση με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση που προσφέρονται και κυρίως τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται!

Τέλος αν επιθυμείτε κάποιο ειδικό φαγητό για εσάς ή για την παρέα σας ή θέλετε να θυμηθείτε κάποιο πιάτο από το παρελθόν, ο σεφ Περικλής Κοσκινάς και οι μάγειρές του μπορούν να το δημιουργήσουν αρκεί να ενημερώσετε έγκαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί τους:
Αλάτσι, Βρασίδα 13, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7210501
Site: www.alatsi.gr

Αλάτσι

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.