Το Τσάι Βουνού ήρθε από την ΟΛΥΜΠΟΣ και την Tetra Pak

Το Τσάι Βουνού ήρθε από την ΟΛΥΜΠΟΣ και την Tetra Pak

0 6669
Tetra Pak ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ
Το τσάι του βουνού είναι το πιο παραδοσιακό, διαχρονικό τσάι, τα καλά νέα;
Συσκευάστηκε πλέον από την ΟΛΥΜΠΟΣ και την Tetra Pak!

Από παιδί θυμάμαι το τσάι του βουνού να μη λείπει από το σπίτι μας, ειδικά τον χειμώνα αποτελούσε καθημερινό απογευματινό ρόφημα, καθώς δεν είναι διεργετικό και δεν περιέχει καφεϊνη.

Το τσάι του βουνού λέγεται και σιδερίτης,  αυτοφύεται σε υψηλό υψόμετρο, στην Ελλάδα εντοπίζονται περίπου 17 είδη, οι δε ευργετικές του ιδιότητες είναι αμέτρητες, ιδιαίτερα βοηθά στο κρυολόγημα, την δυσπεψία, το αναπνευστικό αλλά και στην ευεξία του οργανισμού.

ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ

Ετσι λοιπόν το ζεστό τσαγάκι με μερικά σπιτικά κουλουράκια ήταν ο,τι καλύτερο ως παιδιά, αυτή την συνήθεια την συνέχισα και μεγαλώνοντας, ένα φλυτζάνι τσάι βουνού καθημερινά.

Το τσάι του βουνού, για εμένα, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο, η γεύση, το άρωμα και η φρεσκάδα του είναι κάτι ξεχωριστό το μόνο «αρνητικό» ήταν οτι δεν μπορώ να το έχω συνεχώς μαζί μου, μέχρι που η ΟΛΥΜΠΟΣ το συσκεύασε και το πρώτο τσάι που κυκλοφορεί σε χάρτινη συσκευασία Tetra Pak είναι γεγονός!

Ακολουθώντας την παραδοσιακή διαδικασία συλλέγεται από τα ελληνικά βουνά, αποξηραίνεται και βράζεται ήπια, όμως όλα αυτά δεν θα αρκούσαν αν δεν υπήρχε η συσκευασία Tetra Gemina® Aseptic που διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα και τη γεύση του τσαγιού, το πόσο σπουδαία όμως είναι αυτή η συσκευασία θα το καταλάβεις μόνο όταν ανοίξεις την εύχρηστη συσκευασία και πιεις την πρώτη γουλιά.

Όταν έχεις μαζέψει τσάι με τα χέρια σου από Ελληνικά βουνά καταλαβαίνεις γιατί η ΟΛΥΜΠΟΣ και η μοναδική συσκευασία Tetra Gemina® Aseptic έκαναν το θαύμα τους!

Tetra Pak Συσκευασία

Κρύο ή ζεστό μπορώ να το απολαμβάνω κάθε στιγμή, να το έχω μαζί μου ολόφρεσκο και μυρωδάτο ως την τελευταία του σταγόνα. Κλασικό, με λεμόνι ή αρώνια χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικά χάρη στην Tetra Pak.

Η Tetra Pak, γενικότερα είναι μια εταιρεία που με την έρευνα, την ανάπτυξη και την εξειδίκευσή της στον χώρο της συσκεασία και ασφάλειας τροφίμων έχει καινοτομήσει και στα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μια ισχυρή αλυσίδα αξιών που περικλείει το σύνολο των δεσμεύσεων, αλλά και των δράσεων της εταιρείας στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Η παραγωγή των συσκευασιών βασίζεται σε ανανεώσιμες πρώτες ύλες και η διαχείριση τους γίνεται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Από τις 12 Δεκεμβρίου, μια ημέρα μετά τη «Παγκόσμια ημέρα Βουνών» έως τις 8 Ιανουαρίου, οι φίλοι της Tetra Pak και  της ΟΛΥΜΠΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τι τύπος «βουνίσιου» είναι και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα Revelstoke Backpack, γεμάτο με τις μοναδικές γεύσεις από το κρύο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ: Φυσική, με Λεμόνι και με Αρώνια σε συσκευασίες του 1lt και των 250ml.

(Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος στα πλαίσια συνεργασίας με την TETRA PAK, καταγράφει την προσωπική μου εμπειρία και έχει δοκιμαστεί από εμένα την ίδια)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.