Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ: Βρίσκουμε Δρόμους Επικοινωνίας, πέρα από το Φαγητό!

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ: Βρίσκουμε Δρόμους Επικοινωνίας, πέρα από το Φαγητό!

0 2678

Εκτός από το να φροντίζουμε να τρώμε σωστά και να μιλάμε μόνο για φαγητό, ας φροντίσουμε και ας μιλήσουμε για την επικοινωνία μεταξύ παιδιών και γονιών, με έναν ξεχωριστό τρόπο γιατί αγαπάμε και στηρίζουμε την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά!

Ελάτε λοιπόν τις 22 & 23 Μαρτίου 2014, Κηφισίας 99 Μαρούσι, στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, όπου μέσα από τρία εκπαιδευτικά  προγράμματα για εφήβους και γονείς «Βρίσκουμε δρόμους επικοινωνίας» και βελτιώνοντας τις σχέσεις!

Τα προγράμματα είναι δωρεάν και θα υλοποιηθούν στις 22 και 23 Μαρτίου 2014 και ώρες 10.00-11.30, 11.30-13.00, 13.00-14.30.

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι έφηβοι, υπό την καθοδήγηση μουσειοπαιδαγωγού, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δράσεις, όπου, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, εξερευνούν το Μουσείο και ανακαλύπτουν την ιστορία των εκθεμάτων.
Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με ψυχολόγο διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια κατά την περίοδο της εφηβείας των παιδιών, και το πώς αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Στη συνέχεια, έφηβοι και γονείς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια εικαστικού, θα πραγματοποιήσουν, σε καμβά με τρισδιάστατα στοιχεία, ένα μικρό εικαστικό με θέμα την οικογένεια, ενώ μουσική και internet corner είναι μερικά από τα επιπλέον στοιχεία που θα δώσουν στο πρόγραμμα μία ζωηρή πινελιά!

Για την έγκαιρη κράτηση θέσεων και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210 6201899, 210 6201999 ή να επισκεφθούν την σελίδα, www.ote.gr/mouseio.

Πρόγραμμα Μουσείο ΟΤΕ

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.