Τρίβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, στον τρίφτη ή το πολυμηχάνημα. Ιδανικά τα βάζουμε σε καθαρή πετσέτα ή τουλπάνι, τα στύβουμε και παίρνουμε τα ζουμάκια τους τα οποία προσθέτουμε στον κιμά, μαζί με το πολτό των κρεμμυδιών.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεμπάπΠαίρνουμε δίπλα μας ένα μπολάκι με παγωμένο νερό όπου το προσθέτουμε τόσο νερό μέχρι να είναι τα κεμπάπ αφράτα-αφράτα.
Ζυμώνουμε καλά και τοποθετούμε τον κιμά, σκεπασμένο, στο ψυγείο για μια ώρα.
Τοποθετούμε τον κιμά, σκεπασμένο, στο ψυγείο για μια ώρα.
Πλάθουμε μέτρια κεμπάπ και τα ψήνουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, διατηρώντας ζουμερά στο γκριλ, στο bbq ή τα κάρβουνα.
Σερβίρουμε τα κεμπάπ με τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και γιαούρτι.