Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Αυγοσαλάτα με αβοκάντο (χωρίς μαγιονέζα)
Συνταγή για αυγοσαλάτα με αβοκάντο, χωρίς ίχνος μαγιονέζας που σίγουρα δεν θα περάσει«απαρατήρητη» στο γιορτινό τραπέζι, σε 10’ πανέτοιμη!
PIN RECIPE
ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
10
minutes
mins
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
Ορεκτικό
ΜΕΡΙΔΕΣ
6
ΥΛΙΚΑ
2
μεγάλα
ώριμα
,
αβοκάντο
4
αυγά σφιχτά
,
ψιλοκομμένα
2
φρέσκα κρεμμυδάκια
,
ψιλοκομμένα
1
γλυκιά πράσινη πιπεριά
,
ψιλοκομμένη
40
ml
ελαιόλαδο
2
κ.σ.
ξύδι λευκό
1-2
μοσχολέμονα
,
χυμό και ελάχιστο ξύσμα
3
κ.σ.
φρέσκο κόλιανδρο
,
ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι "πατάμε" και πολτοποιούμε τα αβοκάντο σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τον χυμό του μοσχολέμονου, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο, τα αυγά, την πιπεριά.
Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση και σερβίρουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
- Μπορούμε να προσθέσουμε 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη ή λίγο ταμπάσκο