Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, τα μυρωδικά, το κρεμμύδι το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε τη ζύμη ή και μέχρι 2 ώρες.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας με τα δάχτυλά μας, και τρίβοντας το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια ψιχουλιαστή ζύμη.
Προσθέτουμε το PLANTEESE ITALIAN STYLE, το παγωμένο νερό και το ξύδι, μαζεύουμε όλα τα υλικά σε μια ζύμη.
Δεν χρειάζεται να ζυμώσουμε ιδιαίτερα αρκεί να μαζευτεί η ζύμη σε μια μπάλα.
Ανοίγουμε 2 αντικολλητικά χαρτιά ψησίματος και βάζουμε ανάμεσα τη ζύμη.
Προθερμαίνουμε
Με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε σε λεπτή ζύμη 0,8 εκ περίπου και με διάμετρο 26εκ. και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30’.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180℃.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον πελτέ, προσθέτουμε τη μισή μαρινάδα από τα ντοματίνια, ανακατεύουμε και απλώνουμε τη σάλτσα στη βάση.
Προσθέτουμε το μισό PLANTEESE MOZZINO τριμμένο και τα ντοματίνια, επάνω στη ζύμη αφήνοντας περίπου 4 εκ. κενό έως τις άκρες για να κλείσουμε την τάρτα.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο PLANTEESE MOZZINO τριμμένο. θυμάρι και περιχύνουμε με 4-5 κ.σ. από τη μαρινάδα.
Ανασηκώνουμε τις άκρες και κλείνουμε την τάρτα, αλείφουμε με νερό ή ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με μαυροκούκι η σουσάμι.
Ψήνουμε για 40’ στις αντιστάσεις στους 180℃ για 40' και σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την ζύμη ανάμεικτο μαλακό αλεύρι με αλεύρι ολικής- Στην τάρτα ταιριάζουν οι πιπεριές, οι ελιές και οι λιαστές ντομάτες