Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη με λιαστή ντομάτα, μανιτάρια και σπανάκι
Η λιαστή ντομάτα, τα μανιτάρια,το σπανάκι και τα μοναδικής νοστιμιάς MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη (gluten free) συνθέτουν μια συνταγή που εκπλήσσει με την ξεχωριστή γεύση της και αποδεικνύει ότι οι χορτοφαγικές συνταγές χωράνε πάντα στο τραπέζι μας!
Σε ένα ευρύχωρο βαθύ τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τις λιαστές ντομάτες, προσθέτουμε το θυμάρι, τον βασιλικό, το κουκουνάρι, το τσίλι, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε μετο κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5’.
Προσθέτουμε στο τηγάνι σπανάκι, την παρμεζάνα, απευθείαςαπό την κατσαρόλα τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO και τον ζωμό μανιταριών.
Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
-H παρμεζάνα είναι προαιρετική, μπορούμε να φτιάξουμε την συνταγή και σε vegan εκδοχή αφαιρώντας την ή να την αντικαταστήσουμε με κάποιο αντίστοιχο vegan τυρί-Αν δεν έχουμε ζωμό μανιταριών χρησιμοποιούμε ζωμό λαχανικών-Είμαστε φειδωλοί με το αλάτι καθώς ο ζωμός μανιταριού και η λιαστή ντομάτα δίνουν ήδη ένταση στη γεύση-Την πιπεριά τσίλι μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια μικρή κόκκινη πιπεριά
Keyword Γεύμα σε 30΄, Γρήγορες Συνταγές, Εύκολες συνταγές, Ζυμαρικά, Λαχανικά, Λιαστή ντομάτα, Μανιτάρια, Σπαγγέτι, Σπανάκι, Το καθημερινό τραπέζι, Υγιεινές Συνταγές, Χωρίς Γλουτένη-Gluten Free