Βήμα 1: Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και αποσύρουμε από την φωτιά. Προσθέτουμε το ταχίνι με κακάο και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και το παστέλι, τα προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα.
Βήμα 2: Ανοίγουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα τοποθετούμε το μείγμα και το κλείνουμε σε ρολό σφιχτά, τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για περίπου 60 λεπτά στην κατάψυξη. Κατόπιν ξετυλίγουμε κόβουμε σε φέτες.
Βήμα 3: Σερβίρουμε αν θέλουμε με κόκκινα φρούτα και άχνη ζάχαρη.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
- Το γλυκό διατηρείται στη συντήρηση το καλοκαίρι και εκτός ψυγείου τον χειμώνα.
- Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τον κορμό με ξηρούς καρπούς, μπισκότα, ξερά φρούτα ή να αρωματίσουμε με πορτοκάλι και αλκοόλ.