Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς.
Όταν το αλεύρι αρχίζει να αποκτά ελαφρώς καστανό χρώμα το αλεύρι χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε το γάλα, τη μουστάρδα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το La Vache Qui Rit® Cheddar.
Προσθέτουμε το μπρόκολο, το σπανάκι, τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε το Mac & Cheese αμέσως με λίγο επιπλέον μοσχοκάρυδο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
- Αναλυτικά tips και λεπτομέρειες για τη συνταγή mac & cheese θα διαβάσεις στο εισαγωγικό κείμενο -Εδώ, μπορείς να δεις και άλλες εύκολες συνταγές με ζυμαρικά