Αρχική 2014

Αρχείο

Ο μπακαλιάρος, αυτό το αγαπημένο ψάρι! Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα... Αν όμως για κάποιο λόγο θέλεις κάτι διαφορετικό, η συνταγή αυτή συνδυάζει την νοστιμιά με...
Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη, λιτή συνταγή ουσιαστικά για λεμονάτο ψάρι! Στην Κέρκυρα προτιμούσαν και προφανώς προτιμούν το στακοφίσι, δηλαδή τον αποξηραμένο, στεγνό μπακαλιάρο! Οι Βενετσιάνικες επιρροές στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας διακρίνονται περισσότερο στο όνομα αυτού φαγητού παρά...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe