ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες της ιστοσελίδας υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση και αντιγραφή υλικού  με επεξεργασία και χωρίς την έγκριση του συντάκτη.
Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η εκτύπωση και αντιγραφή των συνταγών υπό την προϋπόθεση μόνο εφόσον προορίζονται για προσωπική χρήση από το ίδιο το μέλος.

– Στην σελίδα υπάρχουν τοποθετήσεις προϊόντων και διαφημιζόμενοι σύνδεσμοι.

– Οι συνταγές του FunkyCook.gr αναδημοσιεύονται επίσης σε άλλες ιστοσελίδες, blogs και έντυπα.

– Οι συνταγές  που έχουν επιλεγεί από έντυπα, ιστοσελίδες, blogs ανφέρουν με ενεργό link την πρωτότυπη πηγή.

– Σχετικά με διαγωνισμούς και κληρώσεις που διενεργούνται μέσα από την σελίδα του Funkycook.gr , τα δώρα αποστέλλονται στους τυχερούς εντός 20 ημερών και δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων-δώρων χορηγούμενων και μη.

– Το Funkycook.gr  είναι μία προσωπική ιστοσελίδα, η οποία περιέχει κυρίως συνταγές, θεματολογία σχετικά με τα τρόφιμα και ενδεικτικές διατροφικές συμβουλές από διατροφολόγο. Το περιεχόμενό του προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στα μέλη- επισκέπτες.

– Το Funkycook.gr  είναι ο μοναδικός αποδέκτης των πληροφοριών που συλλέγονται από τους χρήστες και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους, εταιρίες ή άλλον ενδιαφερόμενο.

– Το Funkycook.gr  δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να τροποποιεί τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης. Η χρήση της Ιστοσελίδας από τα μέλη-επισκέπτες, σημαίνει την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων καθώς και των τροποποιήσεών τους.

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close