Αρχική 2012

Αρχείο

Γεμιστά Κατσαρόλας! Δεν υπάρχει πιο αγαπημένο, πιο καλοκαιρινό και πιο μαμαδίστικο φαγητό από τα γεμιστά! Τα κλασικά γεμιστά έχουν ένα βασικό τρόπο παρασκευής και πολλές παραλλαγές! Σ' αυτή την συνταγή τα γεμιστά μπαίνουν στην κατσαρόλα γίνονται στον μισο χρόνο από τα γεμιστά...
Η συνταγή της σάλτσας πέστο, προέρχεται από την Γένοβα της Ιταλίας! Μια ελαφριά, εξαιρετικά αρωματική, κλασική και νόστιμη σάλτσα που φτιάχνεται πανεύκολα! Για την παρασκευή του καλύτερου πέστο θα χρειαστείτε ένα γουδί, όμως άν βιάζεστε ή δεν έχετε υπομονή χρησιμοποιήστε ένα...
Ένας υπέροχος κρασομεζές, Λουκάνικο με Πορτοκάλι και Μπαλσάμικο! Tο μπαλσάμικο δίνει στο φαγητό εξαιρετικό αποτέλεσμα, που ταιριάζει με τις γλυκές πιπεριές και εμπλουτίζει την γεύση των μανιταριών!
Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο είναι μια εύκολη, παραδοσιακή συνταγή από τα Μπαρδουνοχώρια της Πελοποννήσου για ένα υπέροχο πιάτο με κοτόπουλο, ελιές και φέτα!
Η διαδικασία είναι πανεύκολη! Προμηθευτείτε ώριμες ντομάτες, τις πιο φτηνές που θα βρείτε.. και θα απολέυσετε την καλύτερη σπιτική Κέτσαπ-Ketchup!
46,351Follow meFollow me
13,959Follow meFollow me
4,165Follow meFollow me
1,970SubscribeSubscribe

My Instagram