Αρχική 2013

Αρχείο

Η μπομπότα, το ξεχασμένο καλαμποκόψωμο, έχει περάσει στην ιστορία ως το ψωμί των φτωχών. Με μεγάλη θρεπτική αξία, η μπομπότα είτε στην αλμυρή, είτε στην γλυκιά εκδοχή της θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας!
Η αγαπημένη και λαττρεμένη συνταγή της Σαντορίνης για τέλειους ντοματοκεφτέδες! Αν μπορείτε να βρείτε σαντορινιά ντομάτα ακόμη καλύτερα!
Τα κιτρινοκούλουρα της Αστυπάλαιας είναι τοπικά παξιμάδια που περιέχουν σαφράν, όπου τους προσδίσει το χαρακτηριστικό χρώμα, χλωρή ένα τοπικό Αστυπαλίτικο τυρί και ξεχωριστή γεύση!
Ένα καταπληκτικό και εύκολο Χριστουγεννιάτικο κέικ, το Gingerbread Cake, όπου όσο "μένει" γίνεται ακόμη πιο νόστιμο! Τα αρώματα καθώς ψήνεται, σίγουρα θα "ξυπνήσουν" την Χριστουγεννιάτικη διάθεση σας!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe