Αγριογούρουνο με Βινσάντο Σαντορίνης και Άρωμα Εσπεριδοειδών

Το αγριογούρουνο είναι ένα “ιδιότροπο” κρέας, θέλει αργό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας γιατί έχει αρκετή από μόνο του, αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά και οπωσδήποτε αλκοόλ! Αν επιλέξετε λοιπόν να μαγειρέψετε αγριογούρουνο, σε κατσαρόλα, αυτή είναι η ιδανικότερη συνταγή για να το μαγειρέψετε!

Πικάντικα Μανιτάρια Τουρσί σε Ελαιόλαδο

Ένας μοναδικός τρόπος να διατηρήσετε τα μανιτάρια “ζωντανά” και έτοιμα για χρήση, σε κάθε στιγμή! Πικάντικα Μανιτάρια Τουρσί σε Ελαιόλαδο, η γεύση τους είναι πραγματικά υπέροχη! Τρώγονται σαν μεζές και μπορείτε να τα προσθέστε τα σε γλυκόξινες συνταγές, σαλάτες, πίτσες, πουλερικά και κρεατικά!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close