Τραχανόπιτα, Εύκολη και Απλή

Πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα με τραχανά. Η Θεσσαλιώτισσα γιαγιά μας μεγάλωσε μ’ αυτη την Τραχανόπιτα,  τα κρύα απογεύματα του χειμώνα μας την έφτιαχνε και την συνόδευε μαζί με ζεστό γάλα!

Γίγαντες στον Φούρνο

Οι γίγαντες είναι μία καταπληκτική ποικιλία φασολιών! Ο τρόπος μαγειρέματος είναι  από τους πιο κλασικούς. Φροντίζουμε να έχουμε αρκετό φρέσκο ψωμάκι γιατί οι βουτιές στην σάλτσα είναι απαραίτητες! Υλικά για 4-6 άτομα 500 gr. φασόλια γίγαντες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσα σε ροδέλες 1 ματσάκι άνηθο 150ml ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του …

Σούπα μοσχάρι βραστό

Θρεπτική και πεντανόστιμη, η συνταγή για σούπα μοσχάρι, βραστό όπως αποκαλείται, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα φαγητά του χειμώνα! Σιγομαγειρεμένο και γεμάτο γεύση, το βραστό είναι η επιτομή της νοστιμιάς, αν μιλάμε για σούπες τύπου βραστό. Ο βραστός ζωμός από μοσχάρι και λαχανικά, από τα πρώτα φαγητά που θα δοκιμάσει κάθε άνθρωπος …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close