Αρχική 2013

Αρχείο

Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin), ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Η απίστευτη γεύση της...
Το αγαπημένο σνίτσελ βενετσιάνα σερβίρεται με υπέροχη κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλατος, φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe