Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος!
Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.
Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι Recipe

By 7 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (6 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 4 hrs 0 min
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 4 hrs 30 mins
Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια …
Υλικά
- 6 κομμάτια πανσέτες
- 350 gr. μανιτάρια champignion μικρά
- 1 μεγάλο πράσο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 200 ml. λευκό κρασί
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- Ελαιόλαδο
- Πάπρικα
- Θυμάρι
- Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Οδηγίες
- Κάνουμε μία μαρινάδα με το κρασί, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το θυμάρι και την πάπρικα.
Τοποθετούμε μέσα το κρέας σκεπάζουμε και αφήνουμε για 4 ώρες.
Κρατάμε στην άκρη την μαρινάδα. - Σε ένα μεγάλο τηγάνι το τοποθετούμε το κρέας, προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό και το βράζουμε.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε ελαιόλαδο και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε τα λαχανικά και χαμηλώνουμε την φωτιά. - Σβήνουμε με την μαρινάδα προσθέτουμε θυμάρι, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- ΚΟΥΖΙΝΑ:: Ελληνικη
- ΤΥΠΟΣ: Κυριως Πιατο
- ΕΠΙΠΕΔΟ:: Ευκολο