Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι

160

Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος!
Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.

Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 7 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 4 hrs 0 min
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 4 hrs 30 mins

Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κάνουμε μία μαρινάδα με το κρασί, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, το θυμάρι και την πάπρικα.
    Τοποθετούμε μέσα το κρέας σκεπάζουμε και αφήνουμε για 4 ώρες.
    Κρατάμε στην άκρη την μαρινάδα.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι το τοποθετούμε το κρέας, προσθέτουμε ένα φλυτζάνι νερό και το βράζουμε.
    Μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε ελαιόλαδο και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε τα λαχανικά και χαμηλώνουμε την φωτιά.
  3. Σβήνουμε με την μαρινάδα προσθέτουμε θυμάρι, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close