Σνίτσελ Βενετσιάνα

606

Το αγαπημένο σνίτσελ βενετσιάνα σερβίρεται με υπέροχη κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλατος, φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!

Σνίτσελ Βενετσιάνα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 18 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 40 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 5 mins

Το αγαπημένο σνίτσελ βενετσιάνα σερβίρεται με υπέροχη κρεμώδη σάλτσα με …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Η σάλτσα
    Σε ένα κατσαρολάκι σωτάρουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο με τo βούτυρο.
    Προσθέτουμε τον ζωμό και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
    Προσθέτουμε την κρέμα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
    Αφήνουμε την σάλτσα να δέσει για μερικά λεπτά.
  2. Τα σνίτσελ
    Ζητάμε από τον χασάπη χοιρινά σνίτσελ και επίσης να το περάσει από την ειδική μηχανή του σνίτσελ που να «σπάσει» τις ίνες, έτσι γίνεται πάρα πολύ μαλακό!
  3. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με αλάτι, σε ένα μεγάλο σκέυος να χωράει το σνίτσελ.
    Βουτάμε τα σνίτσελ να καλυφθεί παντού με αυγό.
    Τα ακουμπάμε στο χασαπόχαρτο τα αλατοπιπερώνουμε και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζουμε με φρυγανια και την πατάμε με το χέρι να "κολλήσει".
    Αυτό το κάνουμε και από την άλλη πλευρά.
    Τινάζουμε ελαφρά να φύγει το περίσσευμα της φρυγανιάς.
    Αφήνουμε τα σνίτσελ στην άκρη μέχρι να τα τηγανίσουμε.
  4. Περιχύνουμε με την σάλτσα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close