Αρχική 2012

Αρχείο

Κρέμα ζαχαροπλαστικής, pastry cream ή κρέμα πατισερί, όπως και να την γνωρίζετε, η κρέμα αυτή είναι από τις πιο βασικες κρέμες στην ζαχαροπλαστική! Μια κρέμα βανίλιας ή σοκολάτας, πλούσια σε γεύση και υφή που χρησιμοποιείται σε άπειρες συνταγές ζαχαροπλαστικής. Το μυστικό...
Αλμυρά Ρολά Ολικής με Πέστο και Λιαστή Ντομάτα, μια εύκολη συνταγή για αλμυρά ρολά, αφράτα ψωμάκια, με υπέροχα, καλοκαιρινά υλικά. Μυρωδάτα και πεντανόστιμα, κατάλληλα για όλες τις ώρες!
Ο απίθανος και αγαπημένος μουσακάς! Ποιος δεν γνωρίζει και δεν έχει δοκιμάσει τον μουσακά, το πιο γνωστό πιάτο της Ελληνικής Κουζίνας! Ο μουσακάς δεν είναι αμιγώς ελλληνική συνταγή, αλλά τούρκικη βέβαια μόνο το όνομα είναι ίδιο μιας και η τούρκικη συνταγή...
Θέλετε να γευτείτε τον πιο τέλειο, μαλακό, τρυφερό, ζουμερό χορινό λαιμό; Ο υπέροχος χοιρινός λαιμός, δοκιμάστε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος και θα απολαύσετε τον πιο νόστιμο χοιρινό που γευτήκατε ποτέ!
Η Swiss Tart ή  Ελβετική τάρτα, είναι μια τέλεια τάρτα τυριού, που θα σας μείνει αξέχαστη! Η ζύμη της τάρτας είναι πεντανόστιμη και η ελαφρά, γλυκιά της γεύση ταιριάζει ιδανικά με την γέμιση! Δοκιμάστε την ανεπιφύλακτα!
Τάρτα με Σπαράγγια και Λαδοτύρι Μυτιλήνης! Αυτή η τάρτα δεν είναι μόνο πεντανόστιμη είναι και τόσο εύκολη που θα την απολαύσετε σε μόλις 30 λεπτά!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,073Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe