Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας!
Μια απλή και εύκολη συνταγή με τέλειο αποτέλεσμα!
Καλαμπόκι σε Κρούστα Παρμεζάνας Recipe
By 5 Ιουλίου, 2012
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 60 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 15 mins
Ενα υπέροχο σνάκ, ψητό καλαμπόκι σε τραγανή κρούστα παρμεζάνας! Μια απλή …
Υλικά
- 4 καλαμπόκια φρέσκα
- Βούτυρο
- Παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα και τις ίνες.
- Βάζουμε τα καλαμπόκια να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό για 40 λεπτά ή τα ψήνετε στα κάρβουνα.
Βάζουμε τα καλαμπόκια σε τρυπητό για 15 λεπτά, να στραγγίσουν. - Απλώνουμε μια λαδόκολλα και ακουμπάμε τα καλαμπόκια.
Τα αλείφουμε με βούτυρο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. - Καλύπτουμε τα καλαμπόκια με ένα παχύ στρώμα παρμεζάνας.
- Ψήνουμε σε γκρίλ περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γκρατιναριστεί η παρμεζάνα.