Αρχική 2013

Αρχείο

Chili con carne ή αλλιώς "Κρέας με Πιπεριές" και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι! Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας! Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του...
Το αγαπημένο σνίτσελ βενετσιάνα σερβίρεται με υπέροχη κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλατος, φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το Χουνκιάρ Μπεγιεντί! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας όπως μαγειρεύτηκε όπως "αρέσει στον σουλτάνο" όχι τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή... μιλάμε για μια άλλη ιστορία, βγαλμένη από την κουζίνα...
Μια συνταγή έκπληξη και οι φακές στα καλύτερά τους! Οι φακές και τα μανιτάρια συνδυάζονται σε μια εκπληκτική σούπα! Μην παραλείψετε να την σερβίρετε με τα κρουτόν!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe