Αρχική 2013

Αρχείο

Ναξιώτικος σιμιγδαλένιος χαλβάς, με υπέροχη γεύση από θυμαρίσιο μέλι, το οποίο κάνει και την διαφορά στην συνταγή, αφού η Νάξος παράγει από τα καλύτερα θυμαρίσια μέλια! Προσθέστε άφθονους ξηρούς καρπούς, καβουρδίστε με υπομονή το σιμιγδάλι και αρωματίστε με λεμόνι!
Πορτογαλικό παραδοσιακό επιδόρπιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Τα ραμπανάντας είναι στην ουσία τα γνωστά French toast, στην νοστιμότερη εκδοχή τους! Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά τα γαλλικά "μεθυσμένα" τόστ, σίγουρα θα γίνουν μία από τις αγαπημένες σας λιχουδιές, όχι μόνο τα Χριστούγεννα!!!
Ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες του Μεξικού ή το γνωστό μας Μεξικό, μία χώρα με ιδιαίτερο πολιτισμό και κουλτούρα, όπως και ξεχωριστή έθνικ κουζίνα! Ένα μεξικάνικο γλύκισμα που θα βρείτε στους πλανόδιους πάγκους είναι τα τσούρος - Churros, μικρές τηγανίτες σαν...
Λατρεμένα  σιροπιαστά τουλουμπάκια ένας σιροπιαστός πειρασμός! Η ανατολίτικη αυτή συνταγή, με τα χρόνια έχει αφομοιωθεί στην Ελληνική Κουζίνα. Φτιάξτε τα μόνοι σας, ο τρόπος είναι πολύ εύκολος!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe