Αρχική 2014

Αρχείο

Μελιτζανόπιτα με Αρσενικό Τυρί Νάξου Τα καλοκαίρια είχαμε ένα μικρό μποστάνι, μόλις έβγαιναν οι μελιτζάνες ήξερα οτι είναι όντως καλοκαίρι! Θυμάμαι αυτή την "γλύκα" τους τότε... αυτή την γλύκα την βρήκα πάλι σε αυτή την πίτα, την μελιτζανόπιτα την ωραιότερη καλοκαιρινή...
Μελοπιτάκια (Λουκουμάδες Φούρνου με Ανθότυρο και Μέλι) Την Κυριακή που μας πέρασε για ακόμη μια φορά το Food4Good ήταν εκεί, μαγειρεύοντας 10.000 μερίδες φαγητό και γλυκό, για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας Surfers for Life ώστε να διαδώσει το...
Η κοσώνα ή το Λαμπρόψωμο είναι ένα παραδοσιακό είδος γλυκού ψωμιού το οποίο ετοιμάζεται και προσφέρεται το βράδυ της Ανάστασης! Η συνταγή είναι η κλασσική και η προσθήκη των μυρωδικών είναι αυτό που το διαχωρίζει...
Μια παραδοσιακή βασιλόπιτα της Ελληνικής Κουζίνας με γλυκιά γέμιση από ξηρούς καρπούς και φέτα, σίγουρα μοιάζει περίεργη αλλά είναι υπέροχη! Συνήθως στην Θεσσαλία η βασιλόπιτα είχε την μορφή πίτας και μάλιστα αλμυρής, λόγω της παραγωγής τυριού της περιοχής!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe