Αρχική 2013

Αρχείο

Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη, λιτή συνταγή ουσιαστικά για λεμονάτο ψάρι! Στην Κέρκυρα προτιμούσαν και προφανώς προτιμούν το στακοφίσι, δηλαδή τον αποξηραμένο, στεγνό μπακαλιάρο! Οι Βενετσιάνικες επιρροές στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας διακρίνονται περισσότερο στο όνομα αυτού φαγητού παρά...
Δοκιμάστε την ανεπιφύλακτα την γλιστρίδα στην σαλάτα σας, σίγουρα θα σας κερδίσει τις εντυπώσεις! Σερβίρεται και σαν ορεκτικό,ταιριάζει άψογα με θαλασσινά και ψάρια!
Ρέβες ή γογγύλια με πορτοκάλι και εστραγκόν στον φούρνο, μια πεντανόστιμη εναλλακτική πρόταση για να συνοδεύσετε τα κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι, επίσης τρώγονται και σαν σαλάτα ζεστή!  Ρέβες με Πορτοκάλι και Εστραγκόν Υλικά 600 gr. ρέβες 1 πορτοκάλι 3-4 κεδροκούκουτσα 1 κουταλάκι του...
Τραγανά, πεντανόστιμα κράκερς ολικής με λιαστή ντομάτα και φρέσκο βασιλικό! Μια εύκολη συνταγή για κράκερς, ένα σνάκ για όλες τις ώρες!
Αν έχετε βρεθεί στην Κίμωλο σίγουρα θα γνωρίζετε τη λαδένια, την "αρχαιότερη" πίτσα! Μια εύκολη συνταγή για ψωμί, το οποίο οι ντόπιοι νοστιμίζουν μόνο με ντομάτα και κρεμμύδι και πολύ ελαιόλαδο, γι΄αυτό και την ονόμασαν λαδένια! Η λαδένια Κιμώλου είναι μια...
Αλμυρά Ρολά Ολικής με Πέστο και Λιαστή Ντομάτα, μια εύκολη συνταγή για αλμυρά ρολά, αφράτα ψωμάκια, με υπέροχα, καλοκαιρινά υλικά. Μυρωδάτα και πεντανόστιμα, κατάλληλα για όλες τις ώρες!
Θέλετε να γευτείτε τον πιο τέλειο, μαλακό, τρυφερό, ζουμερό χορινό λαιμό; Ο υπέροχος χοιρινός λαιμός, δοκιμάστε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος και θα απολαύσετε τον πιο νόστιμο χοιρινό που γευτήκατε ποτέ!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe