Bonet Dolci, Ιταλικό Γλυκό
Ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό Bonet Dolci, Ιταλικό Γλυκό από το Piemonte της Ιταλίας!Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό Bonet Dolci, Ιταλικό Γλυκό από το Piemonte της Ιταλίας!Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Η τούρτα αμυγδάλου είναι λατρεμένη τούρτα! H σοκολάτα δεν «χωράει» στην τούρτα αυτήν, θα χρειαστείτε ένα αφράτο παντεσπάνι, μια πλούσια κρεμα ζαχαροπλαστικής, μια ντελικάτη σαντιγύ και άφθονο αμύγδαλο!
H πιο αγαπημένη τούρτα είναι φυσικά η τούρτα σοκολάτα! Η αξεπέραστη γεύση της, την κάνει μακράν την πρώτη επιλογή, φυσικά αυτό που θέλουμε σε μια τούρτα Full Choco είναι να μην λιγώνει!
Μία συνταγή από τα παλιά, αφράτη, βουτυράτη ζύμη και τα πιο τέλεια τυροπιτάκια από τις αγαπημένες συνταγές της γιαγιάς!
Πεντανόστιμα, παραδοσιακά καλτσούνια και μύρισε Κρήτη!
Μία μους σοκολάτας με λίγες θερμίδες αλλά πολύ γευστική δεν έχει αυγά, ούτε ζάχαρη για όσους προσέχουν την διατροφή τους αλλά και για όσους κάνουν νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο για ένα σοκολατένιο γλύκισμα!
Πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα με τραχανά. Η Θεσσαλιώτισσα γιαγιά μας μεγάλωσε μ’ αυτη την Τραχανόπιτα, τα κρύα απογεύματα του χειμώνα μας την έφτιαχνε και την συνόδευε μαζί με ζεστό γάλα!
Μια απλή συνταγή για ελαφριά αλλά και χορταστική μακαρονόπιτα! Φτιαγμένη μόνο με τυριά και μια καταπληκτική κρέμα με γιαούρτι!
Κρέμα ζαχαροπλαστικής, pastry cream ή κρέμα πατισερί, όπως και να την γνωρίζετε, η κρέμα αυτή είναι από τις πιο βασικες κρέμες στην ζαχαροπλαστική! Μια κρέμα βανίλιας ή σοκολάτας, πλούσια σε γεύση και υφή που χρησιμοποιείται σε άπειρες συνταγές ζαχαροπλαστικής. Το μυστικό για την καλύτερη κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι να την βράσετε σε σωστή θερμοκρασία και η …