Κεφτεδάκια από Κοτόπουλο με Πουρέ Πέστο

Κεφτεδάκια από Κοτόπουλο με Πουρέ Πέστο Λίγες μέρες πριν τον Αύγουστο ο βασιλικός έχει φουντώσει και τα καταπράσινα, ζωηρά του φύλλα μου φέρνουν στο μυαλό την νοστιμιά του πέστο! Αυτή η μαγευτική σάλτσα που μια κουταλιά της είναι αρκετή να σε πλημμυρίσει την φρεσκάδα του! Αν δεν έχεις φτιάξει σάλτσα πέστο κάνε το τώρα που …

Βασιλόπιτα με Ξερά Φρούτα και Amaro

Βασιλόπιτα με Ξερά Φρούτα και Amaro Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε μια ακόμη χρονιά και να υποδεχτούμε την νέα με χαρά και γλύκα! Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι από τα παλιότερα έθιμα και έχει συνδεθεί με την τύχει και την καλοτυχία στο σπίτι! Η βασιλόπιτα κέικ είναι από τις πιο αγαπητές, φέτος η επιλογή ήταν …

Pandolce Genovese, Χριστουγεννιάτικο Ιταλικό Ψωμί

Το Pandolce είναι ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο ψωμί της Γένοβας, κάτι σαν το Ελληνικό Χριστόψωμο! Το έφτιαχναν τα Χριστούγεννα οι Ιταλίδες νοικοκυρές και το πρώτο κομμάτι όταν το έκοβαν το κρατούσαν για να το προσφέρουν στον πρώτο “ζητιάνο” που θα χτυπούσε την πόρτα! Δοκιμάστε το, η γεύση του είναι υπέροχη!

Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι

Τα γεμιστά αλλιώς! Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι. Το κους κους σπυρωτό, το άρωμα του βασιλικού και το κουκουνάρι δίνουν ξεχωριστή νότα που συνδυάζεται άψογα με την ψημένη ντομάτα και το δροσερό κατίκι!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close