Αρχική 2014

Αρχείο

Κεφτεδάκια από Κοτόπουλο με Πουρέ Πέστο Λίγες μέρες πριν τον Αύγουστο ο βασιλικός έχει φουντώσει και τα καταπράσινα, ζωηρά του φύλλα μου φέρνουν στο μυαλό την νοστιμιά του πέστο! Αυτή η μαγευτική σάλτσα που μια κουταλιά της είναι αρκετή να σε...
Βασιλόπιτα με Ξερά Φρούτα και Amaro Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε μια ακόμη χρονιά και να υποδεχτούμε την νέα με χαρά και γλύκα! Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι από τα παλιότερα έθιμα και έχει συνδεθεί με την τύχει και την καλοτυχία...
Το Pandolce είναι ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο ψωμί της Γένοβας, κάτι σαν το Ελληνικό Χριστόψωμο! Το έφτιαχναν τα Χριστούγεννα οι Ιταλίδες νοικοκυρές και το πρώτο κομμάτι όταν το έκοβαν το κρατούσαν για να το προσφέρουν στον πρώτο "ζητιάνο" που θα χτυπούσε την...
Τα γεμιστά αλλιώς! Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι. Το κους κους σπυρωτό, το άρωμα του βασιλικού και το κουκουνάρι δίνουν ξεχωριστή νότα που συνδυάζεται άψογα με την ψημένη ντομάτα και το δροσερό κατίκι!
Για το πλιγούρι είναι ένα από τα πιο υγιεινά και θρεπτικά δημητριακά και η ιδανική πρόταση για σαλάτα,σε μπουφέ ή σαν ορεκτικό! Το τζίντζερ του ταιριάζει απόλυτα, όπως και το ανθότυρο!
Γλυκά μοσχομυριστά κολοκυθοπιτάκια τυλιγμένα σε ρολό, τορτοκάλι και η κολοκύθα όταν συνδυαστούν έχουν τέλειο αποτέλεσμα!
Γιαουρτλού Κεμπάπ και η αποθέωση φτιάχνεται από τα χεράκια σας! Το μυστικό επιτυχίας είναι το ζουμερό και "λαστιχώτο" κεμπάπ που την ξεχωριστή νοστιμιά του συμπληρώνουν τα μπαχαρικά!
46,941Follow meFollow me
17,383Follow meFollow me
4,125Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram