Αρχική 2013

Αρχείο

Βασιλόπιτα με Ξερά Φρούτα και Amaro Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε μια ακόμη χρονιά και να υποδεχτούμε την νέα με χαρά και γλύκα! Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι από τα παλιότερα έθιμα και έχει συνδεθεί με την τύχει και την καλοτυχία...
Μια κλασική συνταγή για Πασχαλινά Τσουρέκια για αφράτα και μυρωδάτα! Στην συνταγή αυτή, η υπομονή έχει σημασία, γι αυτό μην παραλείψετε να αφήσετε την ζύμη να φουσκώσει όλο το βράδυ!
Εκπληκτική, αφράτη και αρωματική βασιλόπιτα τσουρέκι για να υποδεχτείτε όλο γλύκα την νέα χρονιά! Υλικά Για το Προζύμι     125 αλεύρι Robin Hood 40 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 ml. χλιαρό νερό ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Για τη ζύμη 500 gr. αλεύρι...
Χριστόψωμο, ένα ψωμί το οποίο φτιάχνεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ιδιαίτερη ευλάβεια, η συνταγή είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία!  Στολίζεται με διακοσμητικά σκαλιστά από ζυμάρι και έναν σταυρό, την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η κοσώνα ή το Λαμπρόψωμο είναι ένα παραδοσιακό είδος γλυκού ψωμιού το οποίο ετοιμάζεται και προσφέρεται το βράδυ της Ανάστασης! Η συνταγή είναι η κλασσική και η προσθήκη των μυρωδικών είναι αυτό που το διαχωρίζει...
Πετυχημένα Πασχαλινά Τσουρέκια! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, διακοσμήστε με κόκκινα αυγά και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας!
Πεντανόστιμα, παραδοσιακά καλτσούνια και μύρισε Κρήτη!
Αν αγαπάτε τα κουλουράκι, αυτή η συνταγή για Τσατάλια, Πολίτικα Κουλουράκια είναι από αυτές που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε, μην παραλείψετε το μαύρο σουσάμι που τους δίνει χαρακτηριστική γεύση!
H Μαργαρίτα, Ατομικά Ψωμάκια είναι να δημοφιλές και αγαπημένο είδος ψωμιού, αφράτο και τρυφερό, ιδανικό για μπουφέ, σνακ και γεύματα, καθώς εκτός από νοστιμιά έχει και τέλεια εμφάνιση! Φτιάχνεται πανεύκολα αλλά και γρήγορα ακόμη και την τελευταία στιγμή!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe