Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι
Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.
Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.
Οι γίγαντες είναι μία καταπληκτική ποικιλία φασολιών! Ο τρόπος μαγειρέματος είναι από τους πιο κλασικούς. Φροντίζουμε να έχουμε αρκετό φρέσκο ψωμάκι γιατί οι βουτιές στην σάλτσα είναι απαραίτητες! Υλικά για 4-6 άτομα 500 gr. φασόλια γίγαντες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσα σε ροδέλες 1 ματσάκι άνηθο 150ml ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του …
Όταν ανοίξετε το ψυγείο σας και έχετε λίγο από όλα τα χειμωνιάτικα, πολυαγαπημένα λαχανικά είναι μια καλή στιγμή να μπει το τσουκάλι στην φωτιά και να μαγειρευτεί η έξτρα δυναμωτική σούπα Λαχανικών με Τζίντζερ και Πιπέρι Σετσουάν! Μια σούπα απλή, εύκολη, γρήγορη, η γεύση δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχόλιο, με έναν κήπο λαχανικά στην κατσαρόλα θα …
Θρεπτική και πεντανόστιμη, η συνταγή για σούπα μοσχάρι, βραστό όπως αποκαλείται, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα φαγητά του χειμώνα! Σιγομαγειρεμένο και γεμάτο γεύση, το βραστό είναι η επιτομή της νοστιμιάς, αν μιλάμε για σούπες τύπου βραστό. Ο βραστός ζωμός από μοσχάρι και λαχανικά, από τα πρώτα φαγητά που θα δοκιμάσει κάθε άνθρωπος …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπανάκι ογκρατέν! Η προσθήκη του τραχανά αλλά και το λαδοτύρι Μυτιλήνης του δένει υπέροχα τα υλικά και είναι πολύ ελαφριά εκδοχή καθώς δεν περιέχει καθόλου κρέμα γάλακτος. Μπορείτε να το απολαύσετε σαν ορεκτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο!
Δοκιμάστε αυτή την εκπληκτική ψαρόσουπα, η νοστιμία της είναι απερίγραπτη! Με πλούσια γεύση και πολύ θρεπτική, θα γίνει η αγαπημένη σας!