Βουτυράτη Στριφτή Τυρόπιτα
Μια απλή και εύκολη συνταγή για καταπληκτική Βουτυράτη Στριφτή Τυρόπιτα, αφράτη, ζουμερή με βουτυράτη γεύση, που τρώγετε ευχάριστα κάθε στιγμή, σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας τυρόπιτα!
Μια απλή και εύκολη συνταγή για καταπληκτική Βουτυράτη Στριφτή Τυρόπιτα, αφράτη, ζουμερή με βουτυράτη γεύση, που τρώγετε ευχάριστα κάθε στιγμή, σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας τυρόπιτα!
Τα αγαπημένα Ρεβύθια μαγειρεμένα σε μια τύπου ραγού εκδοχή! Όσπρια, λαχανικά, μυρωδικά όλα δεμένα σε μια πλούσια σάλτσα! Με τα μανιτάρια να αντικαθιστούν επάξια το κρέας! Ένα υπέροχο χειμωνιάτικο φαγητό!
Ένας μοναδικός τρόπος να διατηρήσετε τα μανιτάρια “ζωντανά” και έτοιμα για χρήση, σε κάθε στιγμή! Πικάντικα Μανιτάρια Τουρσί σε Ελαιόλαδο, η γεύση τους είναι πραγματικά υπέροχη! Τρώγονται σαν μεζές και μπορείτε να τα προσθέστε τα σε γλυκόξινες συνταγές, σαλάτες, πίτσες, πουλερικά και κρεατικά!
Μια συνταγή έκπληξη και οι φακές στα καλύτερά τους! Οι φακές και τα μανιτάρια συνδυάζονται σε μια εκπληκτική σούπα! Μην παραλείψετε να την σερβίρετε με τα κρουτόν!
Το σουφικό Ικαρίας είναι ένα παραδοσιακό, πανεύκολο και γρήγορο καλοκαιρινό φαγητό. Οι νοικοκυρές μάζευαν τα τελευταία λαχανικά του καλοκαιριού και τα επειδή ήταν λίγα τα μαγείρευαν όλα μαζί για να βγάλουν το φαγητό της ημέρας!
Κρέμα ζαχαροπλαστικής, pastry cream ή κρέμα πατισερί, όπως και να την γνωρίζετε, η κρέμα αυτή είναι από τις πιο βασικες κρέμες στην ζαχαροπλαστική! Μια κρέμα βανίλιας ή σοκολάτας, πλούσια σε γεύση και υφή που χρησιμοποιείται σε άπειρες συνταγές ζαχαροπλαστικής. Το μυστικό για την καλύτερη κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι να την βράσετε σε σωστή θερμοκρασία και η …
Θέλετε να γευτείτε τον πιο τέλειο, μαλακό, τρυφερό, ζουμερό χορινό λαιμό; Ο υπέροχος χοιρινός λαιμός, δοκιμάστε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος και θα απολαύσετε τον πιο νόστιμο χοιρινό που γευτήκατε ποτέ!
Η Μαροκινή εκδοχή, του πολύ αγαπημένου καλοκαιρινού πιάτου, αυγά με ντομάτες και λαχανικά λέγεται Σακσούκα – Shakshuka ! Πλούσια χρώματα, γεύσεις και αρώματα δοκιμάστε ένα εκπληκτικό, πανεύκολο και οικονομικό πιάτο!
H φοκάτσια είναι μια Ιταλική παραδοσιακή συνταγή λεπτού ψωμιού με μυρωδικά! Τρώγεται σαν ψωμί σκέτο, μιας και είναι πεντανόστιμο αλλά μπορεί να σερβίριστεί και με τυρί, λαχανικά, αλλαντικά ή σαν εναλλακτική πίτσα, με άψητα όμως τα υλικά που θα επιλέξουμε να την συνοδεύσουμε!
Κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο είναι μια εύκολη, παραδοσιακή συνταγή από τα Μπαρδουνοχώρια της Πελοποννήσου για ένα υπέροχο πιάτο με κοτόπουλο, ελιές και φέτα!