Αρχική 2013

Αρχείο

To stir fry, είναι μια τεχνική μαγειρέματος της Ασιατικής Κουζίνας! Για να φτιάξετε ένα επιτυχημένο stir fry, απαραίτητα είναι  ένα γουόκ και η δυνατή θερμοκρασία, μ' αυτό τον τρόπο τα υλικά μαγειρεύονται τέλεια, κρατώντας την γεύση και την υφή τους! Διαλέξτε...
Κόκορας Στιφάδο, όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά που ταιριαζει τέλεια στην εποχή!
Το φασκόμηλο δένει τέλεια με τις μελιτζάνες και το σκόρδο χαρίζει, διακριτικά, στο ελαιόλαδο γεύση αλλά και άρωμα! Μια υπέροχη, εύκολη και ελαφριά συνταγή!   Σπαγγέτι με Μελιτζάνα και Φασκόμηλο Χρόνος Προετοιμασίας: 25’ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολος Μερίδες: 4   Υλικά 300 gr. σπαγγέτι 1 μελιτζάνα 100 gr. μανιτάρια πλευρώτους 4-5 ντοματίνια ½...
Η μαγειρίτσα είναι το πιο παραδοσιακό και κλασικό φαγητό της Ανάστασης αλλά και της Ελληνικής Κουζίνας! Για μια πετυχημένη μαγειρίτσα χρειάζεσαι τρυφερά μαρούλια, μυρωδικά χόρτα, ζουμερά λεμόνια, ολόφρεσκα αυγά και φυσικά την συκωταριά από το αρνί. Μαγειρίτσα Παραδοσιακή Χρόνος Προετοιμασίας: 60 Χρόνος Μαγειρέματος:...
Η πιο αγαπημένη και πετυχημένη συνταγή για ένα κλασικό κοντοσούβλι από την ταβέρνα του παππού Αποστόλη, όπως ακριβώς το τρώμε στον Ορχομενό!
46,439Follow meFollow me
14,364Follow meFollow me
4,163Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram