Πατάτες με Κιμά και Τυρί Μπρί

297

Πατάτες με Κιμά και Τυρί Μπρί

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 12 Νοεμβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 5-6 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 35 mins

Η συνταγή αυτή δεν είναι κάτι το οποίο θα εντυπωσιάσει αλλά μια απλή καθημερινή συνταγή, που όλοι έχετε σίγουρα έχετε σκεφτεί ή δοκιμάσει!
Και αν αναρωτηθήτε γιατί την θεωρώ μια συνταγή που πρέπει να παρουσιάστεί υπάρχουν δύο λόγοι:
Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε αυτό τον συνδυασμό και γιατί ο κιμάς "κρύβει" μια άλλη γεύση λίγο διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μια πλατιά κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το βούτυρο, προσθέτουμε τον κιμά και τον σωτάρουμε μέχρι να καβουρδιστεί καλά.
  2. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον τοματοπελτέ, το αλάτι, την ζάχαρη, το πιπέρι και τον κόλιανρο ψιλοκομμένο.
  3. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό όσο χρειαστεί για να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε στο πιάτο πατάτες, από πάνω τοποθετούμε μια φέτα μπρί και περιχύνουμε με κιμά!

Join the Conversation

  1. Wow! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κιμά να συνδυάζεται με μπρί! Ακούγεται καταπληκτικό…

  2. Και μας αρέσει πολύ το μπρί!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close