Αρχική 2014

Αρχείο

Μελοπιτάκια (Λουκουμάδες Φούρνου με Ανθότυρο και Μέλι) Την Κυριακή που μας πέρασε για ακόμη μια φορά το Food4Good ήταν εκεί, μαγειρεύοντας 10.000 μερίδες φαγητό και γλυκό, για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας Surfers for Life ώστε να διαδώσει το...
Η Αθηνά Πάνου, γνωστή ως Sugar Buzz είναι η "μπισκοτού" της καρδιάς μου! Ένα χαρούμενο κορίτσι που σχεδόν κάθε μέρα θα την βρεις να ψήνει, να δοκιμάζει, να γράφει και να μοιράζετε τις πιο πετυχυμένες συνταγές στο διαδίκτυο στην...
Τα Βατικιώτικα κρεμμύδια γιαχνί είναι ένα παραδοσιακό, λαδερό φαγητό με βατικιώτικα κρεμμύδια από την Λακωνία, την γη παραγωγής των κρεμμυδιών αυτών, όπου γίνονται προσπάθειες από τοπικούς φορείς να χαρακτηριστεί ως Π.Ο.Π. προϊόν!
Η τυρόπιτα δεν μπορεί λείπει από το Πασχαλινο τραπέζι εξάλλου ένα κομμάτι, θα το πάρουν όλοι! Η γλυκιά τυρόπιτα είναι μια ξακουστή και αγαπημένη τυρόπιτα με διαφορετικές ονομασίες και τυριά ανά τόπο, ειδικά στα νησιά είναι από τις αγαπημένες! Θα χρειαστείτε...
Η ημέρα για το μεγάλο  φαγοπότι πλησιάζει! Το Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι όπου και να το ψάξεις δεν θα το βρεις! Βέβαια το "φλέρτ" με τα λατρεμένα Πασχαλινά εδέσματα ξεκινάει από την στιγμή που βάφεις τα αυγά, πλάθεις τα τσουρέκια και...
Στην Κέρκυρα μοσχοβολάει η Πασχαλιά με τις φογάτσες, Κερκυραϊκό τσουρέκι που αν το φτιάξεις κι εσύ θα καταλάβεις γιατί θα γίνει το αγαπημένο σου! Το Κερκυραϊκό τσουρέκι ή φογάτσα, όπως μαρτυράει και η λέξη είναι γεμάτο επιρροές από την παρουσία...
Σίφνος, το νησί του Τσελεμεντέ με την υπέροχη γαστρονομική ιστορία! Αγαπάω την Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα και γενικά κάθε παραδοσιακή συνταγή κάθε χώρας. τόπου, λαού, βρίσκω μια κρυμμένη μαγεία και μια ιδιαίτερη σημασία μέσα σε κάθε παραδοσιακή τοπική συνταγή, γι' αυτό...
Τα μοναδικά κουλουράκια που έχω αγαπήσει είναι της γιαγιάς Ευτυχίας, καλονοικοκυρά από τις παλιές,  όπου κάθε Πασχαλιά έρχεται με μια ντάνα κουλουράκια. Αυτό που λατρεύω είναι οτι κάθε φορά περιμένει την επιβεβαίωση ενώ ξέρει πόσο πετυχημένα είναι τα κουλουράκια της,...
Αν το πλιγούρι δεν το έχεις συνδυάσει σε σαλάτα πρέπει να το κάνεις επειγόντως, αν το έχεις κάνεις ξέρεις για τι σου μιλάω, αν όμως δεν το έχεις συνδυάσει με χταπόδι και ντρέσινγκ με λικέρ Μαστίχα Skinos σημείωσε αυτή...
Μαρμελάδα Ακτινίδιο και Λάιμ Όταν έρθει η ώρα να γευτείς αυτή την μαρμελάδα πραγματικά ενθουσιάζεσαι! Μια βελούδινη υφή με τα μικρά μαύρα σποράκια να σπάνε την μονοτονία της, η γεύση κρυβει κάτι περισσότερο από όσα νομίζεις και το λάιμ δένει μαζί...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe