Αρχική 2013

Αρχείο

Μια πληθώρα συνταγών για τιραμισού στο συρτάρι... αυτή όμως η συνταγή, παραμέρισε κάθε υποψήφια συνταγή για τιραμισού και δικαιώθηκε η επιλογή από την πρώτη κουταλιά. Αν αναζητάτε την γεύση ενος original tiramisu, δοκιμάστε το... προφανώς θα γίνει το αγαπημένο σας!  
Η παντσανέλα είναι μια εκπληκτική Ιταλική σαλάτα και συγκεκριμένα από την Τοσκάνη! Panzanella ή Panmolle, η εναλλακτική ονομασία της πλούσιας, μεσογειακής και χορταστικης καλοκαιρινής σαλάτας.
Η συνταγή της σάλτσας πέστο, προέρχεται από την Γένοβα της Ιταλίας! Μια ελαφριά, εξαιρετικά αρωματική, κλασική και νόστιμη σάλτσα που φτιάχνεται πανεύκολα! Για την παρασκευή του καλύτερου πέστο θα χρειαστείτε ένα γουδί, όμως άν βιάζεστε ή δεν έχετε υπομονή χρησιμοποιήστε ένα...
H φοκάτσια είναι μια Ιταλική παραδοσιακή συνταγή λεπτού ψωμιού με μυρωδικά! Τρώγεται σαν ψωμί σκέτο, μιας και είναι πεντανόστιμο αλλά μπορεί να σερβίριστεί και με τυρί, λαχανικά, αλλαντικά ή σαν εναλλακτική πίτσα, με άψητα όμως τα υλικά που θα επιλέξουμε...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,072Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe