Παντσανέλα – Panzanella

6236
0

Η παντσανέλα είναι μια εκπληκτική Ιταλική σαλάτα και συγκεκριμένα από την Τοσκάνη!
Panzanella ή Panmolle, η εναλλακτική ονομασία της πλούσιας, μεσογειακής και χορταστικης καλοκαιρινής σαλάτας.

Παντσανέλα – Panzanella Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: June 30, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 15 mins

Υλικά

Οδηγίες

  1. Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για το dresing.
    Σε μια σαλατιέρα στρώνουμε το ψωμί, το οποίο χοντροκόβουμε σε κύβους.
    Τα υλικά της σαλάτας σε μέτρια κομμάτια και περιχύνουμε με το dresing.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.