Παντσανέλα – Panzanella

246

Η παντσανέλα είναι μια εκπληκτική Ιταλική σαλάτα και συγκεκριμένα από την Τοσκάνη!
Panzanella ή Panmolle, η εναλλακτική ονομασία της πλούσιας, μεσογειακής και χορταστικης καλοκαιρινής σαλάτας.

Παντσανέλα – Panzanella Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 30 Ιουνίου, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 15 mins

Υλικά

Οδηγίες

  1. Στο μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για το dresing.
    Σε μια σαλατιέρα στρώνουμε το ψωμί, το οποίο χοντροκόβουμε σε κύβους.
    Τα υλικά της σαλάτας σε μέτρια κομμάτια και περιχύνουμε με το dresing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close