Σπαγγέτι Cacio e Pepe

219

Σπαγγέτι Cacio e Pepe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 3 Οκτωβρίου, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 8 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 4 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 12 mins

Η απόλυτα πεντανόστιμη, απλή και εύκολη συνταγή για ζυμαρικά!
Αρκούν μόλις 4 υλικά και 12 λεπτά, για να απολαύσετε την διάσημη ιταλική μακαρονάδα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα κρατάμε al dente.
    Σουρώνουμε τα μακαρόνια και από το νερό που τα βράσαμε κρατάμε 300 ml. νερό.
  2. Σε ένα μπώλ βάζουμε το τυρί, τριμμένο και το ελαιόλαδο.
    Προσθέτουμε το καυτό νερό από τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
  3. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα και προσθέτουμε άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Βάζουμε τα μακαρόνια πάλι σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τυρί πεκορίνα τριμμένο!

Join the Conversation

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close