Σπαγγέτι Cacio e Pepe

5363
1

Σπαγγέτι Cacio e Pepe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: October 3, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 8 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 4 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 12 mins

Η απόλυτα πεντανόστιμη, απλή και εύκολη συνταγή για ζυμαρικά!
Αρκούν μόλις 4 υλικά και 12 λεπτά, για να απολαύσετε την διάσημη ιταλική μακαρονάδα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα κρατάμε al dente.
    Σουρώνουμε τα μακαρόνια και από το νερό που τα βράσαμε κρατάμε 300 ml. νερό.
  2. Σε ένα μπώλ βάζουμε το τυρί, τριμμένο και το ελαιόλαδο.
    Προσθέτουμε το καυτό νερό από τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
  3. Περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα και προσθέτουμε άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Βάζουμε τα μακαρόνια πάλι σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τυρί πεκορίνα τριμμένο!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.