Κέικ με Βρώμη, Χουρμάδες, Αμύγδαλο και Σοκολάτα
Εναλλακτικό Κέικ με Βρώμη, Χουρμάδες και Σοκολάτα γιατί υπάρχει και αυτό το κέικ, ελαφρύ και είναι σούπερ ενεργειακό! Μοιάζει σαν μαστιχωτό κέικ φρούτων, έχει ελάχιστη ζάχαρη και τέλεια γεύση!
Εναλλακτικό Κέικ με Βρώμη, Χουρμάδες και Σοκολάτα γιατί υπάρχει και αυτό το κέικ, ελαφρύ και είναι σούπερ ενεργειακό! Μοιάζει σαν μαστιχωτό κέικ φρούτων, έχει ελάχιστη ζάχαρη και τέλεια γεύση!
Το ταλαγάνι απλά δεν υπάρχει! Το υπέροχο παραδοσιακό ταλαγάνι, που δεν λιώνει όταν ψήνεται είναι ιδανικό! Στην πιο απλή του εκδοχή ψητό σαν μεζεδάκι, σε σαλάτες, σε πίτες σε σάντουιτς, γέμιση σε κρατικά αλλά θυμηθείτε να το δοκιμάσετε και με φρούτα φρέσκα ή μέλι και ξερά φρούτα!
Φανταχτερό σε γεύση και εμφάνιση, το πέστο από παντζάρι! ‘Ενα υπέροχο συνοδευτικό με το παντζάρι σε μια εναλλακτική πρόταση, ιδανικό για μια ποικιλία τυριού, αλλαντικών, για ζυμαρικά, σάντουιτς, υπέροχο ακόμη για να συνοδεύση μία πράσινη σαλάτα! Η Μανούρα Σίφνου δίνει μια εκπληκτική ένταση στην γεύση του ωμού παντζαριού, αν όμως δεν έχετε μανούρα ή δεν …
Ένα αγαπημένο σιροπιαστό γλυκό των γιορτινών ημερών, σε μια “τριλογία” ξηρών καρπών και άρωμα εσπεριδοειδών, Κανταίφι με Φυστίκι,Καρύδι και Αμύγδαλο!
Το αρνάκι από τα Τρίκαλα, τα πορτοκάλια από το Άργος, ο συναρπαστικός κρόκος Κοζάνης, τα αμύγδαλα Θεσσαλίας! Ένα ελληνικό πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις για το γιορτινό τραπέζι!
To απόλυτο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο γλυκό, Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι! Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι •Προετοιμασία: 50′ •Έτοιμο σε: 4 ώρες •Ποσότητα: 1000 gr. •Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτριο Υλικά 1100 gr. κυδώνια 900 gr. ζάχαρη 2 κλωναράκια αρμπαρόριζα 1 λεμόνι 80 gr. αμύγδαλα ασπρισμένα Εκτέλεση Συνταγής Πλένουμε τα κυδώνια και τα καθαρίζουμε από την φλούδα τους. Έχουμε γεμίσει μία …
Ένα υπέροχο παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού Παντζάρι, η γεύση του υπέροχη όπως το χρώμα του! Ταιριάζει απόλυτα με παγωτά, γιαούρτι, σε κέικ και cheesecake!
Χαλβάς Χιονάτος με Πραλίνα, απολαυστικός και πεντανόστιμος χαλβάς, από την παραδοσιακή και γραφική Αράχωβα!
Η πραλίνα είναι πολύ εύκολη τεχνική και δίνει πολύ ωραία γεύση στα γλυκά, ειδικά στην σοκολάτα, τα παγωτά αλλά και κατάλληλη για να τα διακοσμήσετε με πολύ όμορφο αποτέλεσμα!