Πραλίνα Καραμέλα

215

Η πραλίνα είναι πολύ εύκολη τεχνική και δίνει πολύ ωραία γεύση στα γλυκά, ειδικά στην σοκολάτα, τα παγωτά αλλά και κατάλληλη για να τα διακοσμήσετε με πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Πραλίνα Καραμέλα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 6 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (1 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 45 mins

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα υλικά και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει καραμέλα.

    Μόλις καραμελώσει και πάρει το χρώμα της καραμέλας, το ρίχνουμε σε μάρμαρο ή σε πυρέξ που έχουμε αλέιψει με ελάχιστο σπορέλαιο και απλώνουμε την καραμέλα.

    Την αφήνουμε να κρυώσει και την χρησιμοποιούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close