Κυδωνόπαστο

Το κυδωνόπαστο ή παστοκύδωνο “κρατάει” όλη η γεύση, το άρωμα και τη φρεσκάδα του κυδωνιού! Συνοδεύσετε τα έντονα γευστικά τυριά, αλλαντικά, δοκιμάστε σε σαλάτες ή απλά απολαύστε το σαν γλύκισμα!

Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι

To απόλυτο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο γλυκό, Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι!   Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι •Προετοιμασία: 50′ •Έτοιμο σε: 4 ώρες •Ποσότητα: 1000 gr. •Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτριο   Υλικά 1100 gr. κυδώνια 900 gr. ζάχαρη 2 κλωναράκια αρμπαρόριζα 1 λεμόνι 80 gr. αμύγδαλα ασπρισμένα Εκτέλεση Συνταγής Πλένουμε τα κυδώνια και τα καθαρίζουμε από την φλούδα τους. Έχουμε γεμίσει μία …

Γλυκό Κουταλιού Παντζάρι

Ένα υπέροχο παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού Παντζάρι, η γεύση του υπέροχη όπως το χρώμα του! Ταιριάζει απόλυτα με παγωτά, γιαούρτι, σε κέικ και cheesecake!

Γλυκό Κουταλιού Καρότο

Όλοι γνωρίζουμε πως τα γλυκά του κουταλιού δεν έχουν τελειωμό στην πρωτοτυπία τους, τελικά! Άλλο ένα ξεχωριστό, κεχριμπαρένιο γλυκό κουταλιού καρότο! Απολαύστε το με γιαούρτι ή απλά σκέτο!

Cheesecake με Τυρί Καμαμπέρ και Ρόδι

Ένα καταπληκτικό cheesecake φούρνου με τυρί καμαμπέρ και ρόδι! Υπέροχη γεύση και γιορτινή εμφάνιση! Το τυρί καμαμπέρ προσδίδει διακριτικά στην κρέμα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και δίνει πολύ ωραία υφή στην κρέμα! Το ότι δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό και “βαρύ” το κάνει ιδανικό για να το προσφέρετε στο εορταστικό τραπέζι!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close