Αρχική 2013

Αρχείο

Το αγριογούρουνο είναι ένα "ιδιότροπο" κρέας, θέλει αργό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας γιατί έχει αρκετή από μόνο του, αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά και οπωσδήποτε αλκοόλ! Αν επιλέξετε λοιπόν να μαγειρέψετε αγριογούρουνο, σε κατσαρόλα, αυτή είναι η ιδανικότερη...
Μία ελαφριά ανοιξιάτικη σαλάτα, με τις φράουλες σε πρωταγωνιστικό ρόλο, Σαλάτα με Ρόκα, Κοτόπουλο και Φράουλες !
Η ζύμη σε μία τάρτα είναι αυτό που λέμε το άλφα και το ωμέγα! Η μέση της είναι μία πετυχημένη ζουμερή γέμιση! Η σημερινή συνταγή τα έχει όλα συν δύο υλικά που δίνουν άλλη "άποψη" στο τελικό αποτέλεσμα, Αλμυρή Τάρτα με...
Απίθανα, ζουμερά κεφτεδάκια το μπείκον τους δίνει επιπλέον γεύση και συνδυάζονται άψογα με την λαχανοσαλάτα!
Καροτοσαλάτα Πορτοκάλι και Εστραγκόν μια υπέροχη, αρωματική, εύκολη καροτοσαλάτα που θα γίνει η αγαπημένη σας! Τα έχει όλα, υπέροχη γεύση, είναι ελαφριά, τρώγεται σαν σαλάτα, σαν συνοδευτικό, ή σαν ορεκτικό!<br> Δοκιμάστε την ζεστή ή δροσερή!
Ρέβες ή γογγύλια με πορτοκάλι και εστραγκόν στον φούρνο, μια πεντανόστιμη εναλλακτική πρόταση για να συνοδεύσετε τα κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι, επίσης τρώγονται και σαν σαλάτα ζεστή!  Ρέβες με Πορτοκάλι και Εστραγκόν Υλικά 600 gr. ρέβες 1 πορτοκάλι 3-4 κεδροκούκουτσα 1 κουταλάκι του...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe