Κεφτεδάκια με Μπέικον και Λαχανοσαλάτα

1K

Απίθανα, ζουμερά κεφτεδάκια το μπείκον τους δίνει επιπλέον γεύση και συνδυάζονται άψογα με την λαχανοσαλάτα!

Κεφτεδάκια με Μπέικον και Λαχανοσαλάτα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 18 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 60 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 30 mins

Απίθανα, ζουμερά κεφτεδάκια το μπείκον τους δίνει επιπλέον γεύση και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Tα κεφτεδάκια
    Βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει σε ένα μπωλ με αρκετό νερό.
    Στο multi πολτοποιούμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
    Τηγανίζουμε το μπέικον ελαφρά, το ψιλοκόβουμε και το προσθέτουμε.
    Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπώλ και προσθέτουμε το μείγμα από το multi,το μουλιασμένο ψωμί και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε πολύ καλά και όσο περισσότερη ώρα μπορούμε.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
    Ζυμώνουμε λίγο ακόμη τον κιμά και πλάθουμε κεφτεδάκια.
    Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι μέχρι να ροδοτηγανιστούν.
  3. H λαχανοσαλάτα Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός της μαγιονέζας. Προσθέτουμε την μαγιονέζα,ανακατεύουμε να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
    Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια μας με την λαχανοσαλάτα, πασπαλίζουμε με πάρικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close