Αλμυρή Τάρτα με Μανιτάρια

Η ζύμη σε μία τάρτα είναι αυτό που λέμε το άλφα και το ωμέγα! Η μέση της είναι μία πετυχημένη ζουμερή γέμιση! Η σημερινή συνταγή τα έχει όλα συν δύο υλικά που δίνουν άλλη “άποψη” στο τελικό αποτέλεσμα, Αλμυρή Τάρτα με Μανιτάρια !

Σπανάκι Γκρατέν με Λαδοτύρι και Τραχανά

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπανάκι ογκρατέν! Η προσθήκη του τραχανά αλλά και το λαδοτύρι Μυτιλήνης του δένει υπέροχα τα υλικά και είναι πολύ ελαφριά εκδοχή καθώς δεν περιέχει καθόλου κρέμα γάλακτος. Μπορείτε να το απολαύσετε σαν ορεκτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο!

Κλασικός Μουσακάς

Ο απίθανος και αγαπημένος μουσακάς! Ποιος δεν γνωρίζει και δεν έχει δοκιμάσει τον μουσακά, το πιο γνωστό πιάτο της Ελληνικής Κουζίνας! Ο μουσακάς δεν είναι αμιγώς ελλληνική συνταγή, αλλά τούρκικη βέβαια μόνο το όνομα είναι ίδιο μιας και η τούρκικη συνταγή ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με τον πλέον ελληνικό μουσακά! Αν και με την …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close