Αρχική 2013

Αρχείο

Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin), ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Η απίστευτη γεύση της...
Πραγματικά μια συνταγή για γαλοπούλα πεντανόστιμη, τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πετσούλα, αυτό που λέμε "λουκούμι", η Gravy Brown Sauce απαραίτητη! Η γέμιση για την γαλοπούλα απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!Mην παραλείψετε...
Σίγουρα  ζαρκάδι δεν θα τύχει να μαγιρέψει κάποιος συχνά, όμως μ' αυτή την συνταγή, αν τύχει, γίνεται τρυφερό και τέλεια μαγειρεμένο! Πάραυτα μπορείτε να αξιοποιήσετε την συνταγή και με άλλα κρέατα.
Ένας μοναδικός τρόπος να διατηρήσετε τα μανιτάρια "ζωντανά" και έτοιμα για χρήση, σε κάθε στιγμή! Πικάντικα Μανιτάρια Τουρσί σε Ελαιόλαδο, η γεύση τους είναι πραγματικά υπέροχη! Τρώγονται σαν μεζές και μπορείτε να τα προσθέστε τα σε γλυκόξινες συνταγές, σαλάτες, πίτσες,...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,075Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe