Αρχική 2013

Αρχείο

Ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Το κόκκινο κρασί μεταμορφώνει, τον συνήθως σκληρό κόκορα και του μεταδίδει όλα...
Πραγματικά η γαλοπούλα τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πέτσούλα, αυτό που λέμε "λουκούμι"! Η γέμιση απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Mην παραλείψετε οπωσδήποτε να την σερβίρεται με την Gravy Brown Sauce το αποτέλεσμα είναι άκρως γευστικό!
Σίγουρα  ζαρκάδι δεν θα τύχει να μαγιρέψει κάποιος συχνά, όμως μ' αυτή την συνταγή, αν τύχει, γίνεται τρυφερό και τέλεια μαγειρεμένο! Πάραυτα μπορείτε να αξιοποιήσετε την συνταγή και με άλλα κρέατα.
Ένας μοναδικός τρόπος να διατηρήσετε τα μανιτάρια "ζωντανά" και έτοιμα για χρήση, σε κάθε στιγμή! Πικάντικα Μανιτάρια Τουρσί σε Ελαιόλαδο, η γεύση τους είναι πραγματικά υπέροχη! Τρώγονται σαν μεζές και μπορείτε να τα προσθέστε τα σε γλυκόξινες συνταγές, σαλάτες, πίτσες,...
46,950Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,104Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram