Σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ
Ένα υπέροχο δροσιστικό σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ , θα το λατρέψετε, το λαίμ του δίνει πολύ ωραίο και διακριτικό άρωμα!
Ένα υπέροχο δροσιστικό σορμπέ Πεπόνι – Λάιμ , θα το λατρέψετε, το λαίμ του δίνει πολύ ωραίο και διακριτικό άρωμα!
Αν σας αρέσει ο καφές δοκιμάστε αυτό το τέλειο σορμπέ Καπουτσίνο είναι σαν παγωμένος καφές!
Η κλασική λεμονόπιτα πάνω σε παντεσπάνι, μια άλλη ιδέα της lemon pie, ειδικά για όσους δεν προτιμούν την ζύμη τάρτας!
Απολαυστικο Προφιτερόλ, ένα γλυκό που προκαλεί χτυποκάρδια!
Όλοι γνωρίζουμε πως τα γλυκά του κουταλιού δεν έχουν τελειωμό στην πρωτοτυπία τους, τελικά! Άλλο ένα ξεχωριστό, κεχριμπαρένιο γλυκό κουταλιού καρότο! Απολαύστε το με γιαούρτι ή απλά σκέτο!
Αυτά τα λατρεμένα, ντελικάτα και αέρινα σου με κρέμα φτιάχνονται πανεύκολα… σου λέω, στο λέω και στα Γαλλικά, Choux!
Ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες του Μεξικού ή το γνωστό μας Μεξικό, μία χώρα με ιδιαίτερο πολιτισμό και κουλτούρα, όπως και ξεχωριστή έθνικ κουζίνα! Ένα μεξικάνικο γλύκισμα που θα βρείτε στους πλανόδιους πάγκους είναι τα τσούρος – Churros, μικρές τηγανίτες σαν κορδόνια, που συχνά σερβίρονται με ρευστή ζεστή σοκολάτα και συνοδεύουν τον καφέ!
Ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό Bonet Dolci, Ιταλικό Γλυκό από το Piemonte της Ιταλίας!Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Τυρόψωμο, η παραδοσιακή συνταγή του Ορχομενού και της κυρίας Σούλας. Τραγανό, βουτυράτο και πεντανόστιμο, μια παραδοσιακή συνταγή από τον Ορχομενό Βοιωτίας, τοτυρόψωμο αυτό δεν λείπει πότε από τα σπίτια αλλά ούτε από τα γιορτινά τραπέζια!
Η τούρτα αμυγδάλου είναι λατρεμένη τούρτα! H σοκολάτα δεν «χωράει» στην τούρτα αυτήν, θα χρειαστείτε ένα αφράτο παντεσπάνι, μια πλούσια κρεμα ζαχαροπλαστικής, μια ντελικάτη σαντιγύ και άφθονο αμύγδαλο!