Ντοματοπιτάκια με Ελιά και Ανθότυρο
Πεντανόστιμα ντοματοπιτάκια με αφράτη σπιτική ζύμη και “καλοκαιρινές” γεύσεις κατάλληλα για κάθε περίσταση!
Ζεστή χωριάτικη σαλάτα με γλιστρίδα
Η αγαπημένη μας χωριάτικη σαλάτα αλλιώς δηλαδή ζεστή και με γλιστρίδα, μια εκδοχή της ντοματοσαλάτας με ψημένες ντομάτες και πικάντικη!
Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι
Τα γεμιστά αλλιώς! Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι. Το κους κους σπυρωτό, το άρωμα του βασιλικού και το κουκουνάρι δίνουν ξεχωριστή νότα που συνδυάζεται άψογα με την ψημένη ντομάτα και το δροσερό κατίκι!
Λουκάνικο στην Λαδόκολλα
Λουκάνικο στην Λαδόκολλα . Ένα πεντανόστιμο έδεσμα που μπορείτε να το απολαύσετε ως κυρίως πιάτο αλλά και σαν μεζεδάκι με παγωμένη μπύρα, τρώγεται οποσδήποτε ζεστό!
Φακές με λιαστή ντομάτα και μυρωδικά
Φακές σούπα λιαστή ντομάτα και μυρωδικά, πλούσιες σε γεύση και αρώματα για να μην βαρεθείτε ποτέ τις θρεπτικές φακές!
Γαριδομακαρονάδα Πικάντικη
Γαριδομακαρονάδα εύκολη, απλή και πικάντικη, μία ακόμη εκδοχή της αγαπημένης μακαρονάδας!
Κασουλέ, Η Πλούσια Φασολάδα (Cassoulet de Toulouse)
Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται αρνί και λουκάνικα χωριάτικα. 3.Το cassoulet de Carcassonne που γίνεται επίσης με πέρδικα …