Γκασπάτσο – Gazpacho

664

Γκασπάτσο - Gazpacho

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 22 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins

Η παραδοσιακή ντοματόσουπα της Ισπανίας!
Δροσιστική, δυναμωτική, ελαφριά, πεντανόστιμη αλλά κυρίως πανεύκολη!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε κύβους.
  2. Πολτοποιούμε το μισό μείγμα των λαχανικών με την ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το ξύδι.
  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπώλ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.
    Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το μείγμα απο το ψυγείο με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα λαχανικά
  4. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, ανθό αλατιού, μερικά φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close